#002: ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: Σταθερός Εφιάλτης

Η συνομιλία σας καταγράφεται όταν σας καλεί ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ, όταν τον καλείτε εσείς ΔΕΝ καταγράφεται, μωρά μου. Αποδέχτηκα ανανέωση της προβολής μου μέσω ΧΡΥΣΟΥ ΟΔΗΓΟΥ τηλεφωνικώς (δίκην συμβολαίου, όπως έμαθα ατυχώς αργότερα), και μέσα στο όριο των δεκαπέντε ημερών, την αρνήθηκα. Πάντα τηλεφωνικώς, όπως υποτίθεται έχει ισχύ η τηλεφωνική κλήση. Η άρνηση του συμβολαίου, δεν έγινε αποδεκτή. Έπρεπε να γίνει μέσω φαξ (σημειώστε, προς το παρόν, το άνισο της συναλλαγής), και έτσι χρεώθηκα μια σύμβαση με το ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ την οποία είχα ΉΔΗ αποκηρύξει.

Θεώρησα πως θα απαλλασσόμουν από την υποχρέωση από τη στιγμή που το «συμβόλαιο» έγινε βάσει του σταθερού τηλεφώνου μου 210-9322370 το οποίο είχα διακόψει λόγω μεταφοράς έδρας. Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ μου ζητούσε χρέωση για ένα νούμερο το οποίο δεν υπήρχε. Δεν έλαβε φυσικά τα χρήματα και ανέθεσε την είσπραξή τους στη ΦΡΑΓΚΟΥ Δικηγορική Εταιρεία. Από τη στιγμή που ο αριθμός τηλεφώνου του συμβολαίου είχε καταργηθεί, αισθανόμουν πως δεν είχα καμία υποχρέωση απέναντι στο ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ.

Γνωστή Λαρισαία δικηγόρος που έτυχε να συνφάγουμε, μου είπε να πληρώσω το «αστείο» ποσό των 200 ευρώ και να ξεμπερδεύω. Πράγμα που έσπευσα να κάνω. Μόλις τέλειωσα την αποπληρωμή ανανεώθηκε αυτόματα το εφιαλτικό συμβόλαιο. Έπρεπε λέει, να τους ειδοποιήσω για τη διακοπή δύο μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου.

Έτσι χρεώθηκα με άλλα 200 αστεία ευρώ (σύνολο 400) για μια υπηρεσία που δεν επιθυμούσα και δεν επιθυμώ. Δεν του αρκεί η δήλωσή μου, πως δεν θέλω πια τις υπηρεσίες του. Μου λέει πως πρέπει να το δηλώσω δυο μήνες πριν τη λήξη του αυθαίρετου κατ’ εμέ αρχικού τηλεφωνικού συμβολαίου μας. Τις τελευταίες ημέρες ζω με τον εφιάλτη πως πέρασε η ακριβής ημερομηνία, και θα χρεωθώ τον ανεπιθύμητο ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ για τρίτη συνεχή χρονιά. Ξυπνάω από τον ύπνο μου και κλαίω.

Παράθυρα Λογοτεχνίας για Νέους

Intellectum 10

[
Μενού