Ανήθικη Ηθική: 6 Απριλίου 2013

Καθισμένος στο μικρό πάρκο της γειτονιάς μου.

Σε τέτοια μέρη είναι που νιώθω ότι ο χώρος είναι ουδέτερος και αέναος. Επιτρέπει την είσοδο σε όλους, υπάρχει πριν και μετά από εμάς. Το ίδιο ισχύει για τις χώρες και τους πλανήτες. Και για τα σπίτια παρά την επιμονή μας να νομίζουμε ότι μόνο εμείς θα ζήσουμε μέσα σε αυτά.

Ο πατέρας μου διάβαζε εφημερίδες. Ήταν εκείνη την εποχή που κάτι τέτοιο ήταν απαραίτητο. Και ύστερα έστελνε την μάνα μου κρυφά να αγοράσει και την Αυγή. Μου άφησε ντοσιέ αποκόμματα που δεν έχω αγγίξει ακόμη. Ένα ολόκληρο σόι να διαβάζει εφημερίδες ανάποδα, από πίσω προς τα εμπρός.

Τότε μαζεύαν κουπόνια για εγκυκλοπαίδειες. Τώρα οι εφημερίδες προσφέρουν 10% στον Βερόπουλο.

Σκέφτομαι ένα ωροσκόπιο προσαρμοσμένο στα μέλη της Χ.Α.: Αποφύγετε κάθε είδους προστριβές. Οι σχέσεις σας με τους άλλους είναι πολύ οξυμμένες. Σήμερα θα γνωρίσετε έναν ψηλό Πακιστανό. Και άλλα πολλά.

Στις αγγελίες μασατζίδικων δίνεται έμφαση στο ότι όλες οι μασέζ είναι εμφανίσιμες. Ενίοτε και Ελληνίδες. Λίγο πιο κάτω στα προσωπικά οι φοιτήτριες μας κάνουν θραύση.

Αυτό που πραγματικά με αγχώνει είναι το 10% της Χ.Α. και το ένα εκατομμύριο τηλεθεατές του δελτίου του Μέγκα. Δεν ξέρω τι προτιμώ. Τον εμφανή ή μη. Φασισμό.

Ούτε οι γκέι μόδιστροι γλυτώνουν τελικά από την Εφορία.

Σε ταπεράκι ετοίμαζε την βόμβα του ο Ριζάι. Λέει πολλά.

Πλέον νιώθω καλύτερα που η Λαγκάρντ είναι ένα πλάσμα αστειευόμενο και με χαδάκια γούτσου γούτσου. Τουλάχιστον κατά Τάιμς.

Συμβουλή #3456: Μην συνάψετε ουδεμία σχέση, προσωπική ή αλλιώς αν δεν δείτε από πριν Ε1.

Ή όπως είπε και στ’ Αγγλικά ο Πίτμπουλ: “She reads books/especially about red rooms and tight ups”.

Παράθυρα Λογοτεχνίας για Νέους

Intellectum 10

[
Μενού