#002:Golden

Η συνομιλία σας καταγράφεται όταν σας καλεί ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ, όταν τον καλείτε εσείς ΔΕΝ καταγράφεται, μωρά μου. Όχι μόνο δεν καταγράφετε, αλλά πηγαίνει στο γάμο του Καραγκιόζη. Γελάτε;

Αποδέχτηκα ανανέωση της προβολής μου μέσω ΧΡΥΣΟΥ ΟΔΗΓΟΥ τηλεφωνικώς (δίκην συμβολαίου, όπως έμαθα ατυχώς αργότερα), και μέσα στο όριο των δεκαπέντε ημερών, την αρνήθηκα. Πάντα τηλεφωνικώς, όπως υποτίθεται έχει ισχύ η τηλεφωνική κλήση. Η άρνηση του συμβολαίου, δεν έγινε αποδεκτή. Έπρεπε να γίνει μέσω φαξ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο (σημειώστε, προς το παρόν, το άνισον της συναλλαγής), και έτσι χρεώθηκα μια σύμβαση με το ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ την οποία είχα αποκηρύξει.

Μην αναγνωρίζοντας το τηλεφωνικό μας συμβόλαιο (επί του πρακτέου σε ακατάλληλη ώρα, κατά την οποία εγώ μπορεί να ήμουν μεθυσμένος, λέμε τώρα), θεώρησα πως δεν είχα καμία υποχρέωση απέναντί τους από τη στιγμή που το «συμβόλαιο» έγινε βάσει του στεθερού τηλεφώνου μου 210-9322370 το οποίο είχα διακόψει λόγω ανωτέρας βίας. Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ μου ζητούσε χρέωση για ένα νούμερο το οποίο δεν υπήρχε. Δεν έλαβε φυσικά τα χρήματα και ανέθεσε την είσπραξή τους στη ΦΡΑΓΚΟΥ Δικηγορική Εταιρεία. Το ηχητικό (ας πούμε) συμβόλαιο που σύναψα και αμέσως το ακύρωσα, ήταν βάσει του τηλεφώνου που ανέφερα. Από τη στιγμή που ο αριθμός τηλεφώνου του συμβολαίου είχε καταργηθεί, αισθανόμουν πως δεν είχα καμία υποχρέωση απέναντι στο ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ.

Αμ δε: ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ανέθεσε στη Δικηγορική Εταιρεία ΦΡΑΓΚΟΥ την είσπραξη του παράνομου κατ’ εμε υπολοιπόμενο ποσόν μιας υπηρεσίας που δεν παρήχε, απ’ τη στιγμή που το τηλέφωνο που υποστήριζε είχε παύσει να υπάρχει. Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ απαιτούσε χρήματα από τη διαφήμηση ενός αριθμού τηλεφώνου που δεν υπήρχε. Και συνεχίζει να ζητάει. Δεν του αρκεί η δήλωσή μου, πως δεν θέλω πια τις υπηρεσίες του. Μου λέει πως πρέπει να το δηλώσω δυο μήνες πριν τη λήξη του αυθαίρετου κατ’ εμέ τηλεφωνικού συμβολαίου μας. Κι αν το ξεχάσω εν τω μεταξύ, κι αν πεθάνω;

Αντί στεφάνου στην κηδεία μου, ξεπληρώστε το ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ, σας παρακαλώ, το συμβόλαιο με τον οποίο δεν λύνεται ούτε μετά θάνατον.

Παράθυρα Λογοτεχνίας για Νέους

Intellectum 10

[
Menu