Τίποτα Σπουδαίο

Ως γνωστόν, τα αριστεράκια που κυβερνούν δεν γουστάρουν να λασπώνονται, εκτός κι αν είναι κανένα πολιτιστικό. Κοινωνική παρουσία μηδέν. Η σημερινή συγκέντρωση των φιλελέ δουλεύει για τον Τσίπρα. Κάνει την εσωκομματική αντίδραση κλαστέξ και δείχνει για πρώτη φορά το ποσοστό των εθελόδουλων που διαθέτει η χώρα. Για να μη νομίζουμε ότι είμαστε και κάτι σπουδαίο.

Και τι δε θα δίναμε για να καλοπερνάμε. Σαν καλός μαθητής του Ανδρέα, ο κνίτης, όπως τον λεν, θα σωπάσει και θα σουρώσει τον πανικό του κόμματός του. Λίγο να ξέρεις από διαπραγματεύσεις και να μην είσαι μαλάκας, καταλαβαίνεις ότι ό,τι θα πάρεις θα το πάρεις την τελευταία στιγμή, μέχρι που θα σου γυρίσουν το αεροπλάνο πίσω πριν ανοίξουν οι αγορές του Τόκυο.

Τα άλλα όλα είναι παπαριές. Θέμα εξόδου δεν μπαίνει ούτε στα πιο τρελά όνειρα των συνιστωσών.

Εκτενές Υστερόγραφο: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε μια κοστολογημένη πρόταση σήμερα που αν κάποιος Έλληνας πολιτικός είχε την τόλμη να την κάνει αύριο νόμο του κράτους, θα απάλλασσε γενιές από σοβαρά προβλήματα. Αλλά είναι η μοίρα της Κασσάνδρας να κυνηγάει αυτή την οικογένεια. Το ότι αποδεδειγμένα βάζουν το προσωπικό συμφέρον πάνω από το συμφέρον της χώρας κυνηγάει και τις διαυγείς προτάσεις που έχουν κάνει οικογενειακώς κατά καιρούς. Δεν περιμένω βέβαια να συμφωνήσουν οι υπάλληλοι της Ηλεκτρικής.

Παράθυρα Λογοτεχνίας για Νέους

Intellectum 10

[
Μενού